keskiviikko 21. syyskuuta 2011

RumisCup vol3

Sateinen ilma sattui tänäänkin, ei ole sää nyt suosinut agilitya. 
Kisat alkoivat perinteisesti puoli kuusi ja ilmoittautuminen puolituntia aikaisemmin. Olin ilmoittanut tytöt etukäteen sähköpostilla joten paikalla tarvitsi vain maksaa. 
Ilmoitin Sirun kahden startin verran mölleihin ja Violan yhden. Lisäksi Sirulle otettiin yksi lisästartti vielä ykkösiin. Vuorossa oli hyppyradat, joten kontaktiesteitä ei ollut. Meidän onni, sillä Sirulla on tapana nykyään ottaa niistä virheet aina. 

Radat näyttivät ensin vaikeilta, mutta tutustumisessa huomasi ettei ne niin vaikeita sitten olleetkaan. Itselläni on ollut nyt reilun viikon jalkapöytä kipeä, mutta kisoihin oli pakko päästä. Aika lujaa sai kyllä siltikin juosta, joten saas nähdä miten jalka tykkää huomenna.

Sirun ensimmäinen yritys lähti vauhtiin hyvin. Tosin näin huonomuistisena minulla oli aluksi hieman vaikeuksia että mitenkäs se järjestys menikään, ja möhlinkin meille peräti 10virhettä ajalla 32,81.
Violan kanssa pystyi jo paremmin keskittymään, sillä se on huomattavasti hitaampi kuin Siru. 
Aika 35,85 ja ratavirheitä 0 ! Miettikää nyt! Viola teki nollan! 

Sirun toinen rata oli jo huomattavasti parempi! Sain korjattua omat virheeni ja maaliin päästiinkin peräti ajalla 28,81, ratavirheitä 0. Sirun aika riitti 2. sijalle! Eikä hävitty ykköseksi tulleelle koiralle kuin muutamalla sekunninsadasosalla.

Ykkösten radalta saatiin myös tänään peräti tulos. Tosin virhe tuli kepeiltä, sekä Siru pudotti viimeisen hypyn riman. Tuloksena 10. ajalla 41,03 (ihanneaika 47sek.) Hienoja tuloksia!

Tässä vielä videoa Sirun mölliradalta.


ps. ollaan muuten sirun kanssa edelleen mölliluokan minien johdossa! ;)

Ei kommentteja: