sunnuntai 2. marraskuuta 2008

"Kekrikarkelot" Kajaanin ryhmänäyttely

Sirun näyttely-ura sai jatkoa tänään pallohallissa järjestetyssä Kajaanin ryhmänäyttelyssä. Mukaan oli ilmoitettu huikea määrä koiria, mutta cotoneja oli vain 6.

Pesin Sirun edellisenä iltana ensimmäistä kertaa uudella Kelcon hoitoaineella ja olin aineeseen erittäin tyytyväinen. Sirun turkista tuli aivan ihana. Kuivatessa tosin syntyi takkuja, joita selvittelin sitten vielä aamulla kotona ja ennen kehää hallillakin.

Äiti kuskasi minut, Essin ja Sirun hallille kymmenen jälkeen, sillä toimimme talkoolaisina makkaranpaistossa. Sirun vietti aikaa kopissaan ihmetellen koiramäärää. Ninnu oli lipunmyynnissä ja olikin jo ehtinyt ostaa luetton, niimpä sitä tutkaillessamme huomasimme cotonien jakautuneen 3 urosta ja 3 narttua. Siru yksin kilpaili junioriluokassa. Myös Jonna saapui paikalle ottamaan kuvia.

Menimme yhdentoista aikoihin odottelemaan kehän alkua. Paikalle oli tullutkin jo Iina, jolla oli mukanaan cotonit Lenni sekä Netta. Kehät alkoivat hieman myöhässä, mutta kahdentoista jälkeen päästiin aloittamaan. Tuomarina toimi Paavo Mattila ja hänen kanssaan harjoitusarvostelija.

Ensin arvosteltiin urokset, joita oli yksi valioluokassa ja kaksi junioriluokassa. Niiden jälkeen oli vuorossa Siru. Yllätyn joka näyttelyssä Sirun käytökseen, tänäänkin. Olemme käyneet kaksi kertaa tänä syksynä aiemmin hallilla harjoittelemassa ja joka kerta se on ollut kamala katastrofi.. Siru on hyppinyt ja osittanut mieltään eikä mistään ole tullut mitään. Mutta, tänään se käveli hyppimättä, seisoi nätisti paikallaan (tosi välillä piti korjailla, kun pää ja etutassut meinasivat heilua) mutta ei tapahtunut mitään mihin olisin pettynyt. No, sen pissimisen Siru olisi kyllä voinut suorittaa kehän jälkeen. :D mutta, tuloksena siis ERI.Seuraavaksi olivat vuorossa avoimenluokan nartut, joista toinen sai ERI:n.
Tämä kilpaili siis Sirun kanssa vielä paras narttu -kilpailussa jossa se veikin voiton. Serti meni jälleen nenän edestä mutta, ensi kerralla ehkä..


Tämän päivän "saalis" oli loppujen lopuksi: ERI, JUK-1, PN-2, ja vara-serti

Arvostelu: Kaunis nuori narttu. Hyvä pää, erittäin hyvä runko. Hyvä as. raajat. hyvä laatuinen turkki, liikkuu hyvin. Hieman tiukka häntä. Liikkuu hyvin. Miellyttävä luonne.

Kilpailun jälkeen suuntasimme kehään 12, jossa oli alkamassa junior handler -kilpailu.
Essi odottelikin kehän laidalla, Sannalta lainaksi saamansa junnukoiran Ritan kanssa (Black classiel's Shimmer Droplet) Nuorempien sarjassa oli yhteensä kahdeksan osallistujaa, joista suurin osa olikin Kajaanin junnutreeneissä käyneitä. Tuomarina toimi Niko Karhu.

Jonna lähti kotiin, ja niimpä jännitimme Ninnun ja Sirun kanssa kehän laidalla Essin handlaamista. Ensin tuomari kierrätti kilpailijat ympäri, sen jälkeen jokainen kävi vuorollaan "yksittäisarvostelussa". Sitten olikin jo tipusten vuoro. Kolme pudotettiin, ja Essi jäi viiden parhaan joukkoon ! :) Tuomari teetti kaikilla vielä L-kirjaimen, jonka jälkeen kierrettiin vielä ympäri. Viides ja neljäs sijoitettiin, mutta Essi jatkoi vieläkin kilpailemista kolmen parhaan joukkoon. Kolmanneksi tuli Pinja ja petitti.

Tämän jälkeen tuomari juoksutti vielä kaksi parasta ympäri ja Essi sijoittui Ritan kanssa
toiseksi ! :) Voiton vei jälleen Sara ja Tinka. Onnea menestyneille ! :) ja erityisesti Essille ! :)


1 kommentti:

anniina kirjoitti...

Kiitti :) Ja ONNEA paljon loistavasta näyttelytuloksesta, kyllä se serti oli lähellä taas. :)

Tv: Anniina ja Sindi

http://sindinsivut.suntuubi.com