sunnuntai 19. lokakuuta 2008

Match show, Pertinhalli

Mätsiä mätsin perään. =) Näin ilmoituksen PKH:n sivuilla Pertin hallissa järjestättävästä mätsistä ja sinnehän oli pakko päästä. Sirun pesupäiväkin sopi mainiosti lauantaille, niimpä puhdas ja valkoinen Siru pääsi osallistumaan kisaan. Mukaan lähti myös Essi junnuilemaan sekä viemään Viuhtia pienten koirien kehään. Kuskiksi lähtivät Kaisu ja Jyrki, joten mukaan otettiin myös Täply turistiksi.

Ilmoitimme Sirun pieniin koiriin, sekä Viuhtin. Emme kylläkään pareiksi.. Lisäksi Essi ilmoittautui junnihin. Paikalla oli myös paljon tuttuja; Täplyn pentu Veeti + Anni ja Elina sekä Keeshoud Essi omistajineen. Olipa paikalla myös Sindi ja Anniinakin.

Ensin oli lapsi+koira kilpailu, niiden jälkeen veteraanit ja lopulta pienet koirat alkoivat. Olimme Sirun kanssa ensimmäisenä kehässä. Parinamme meillä oli valkoinen villakoira. Tuomari kierrätti meidät ympäri, sitten arvosteli koiria pöydällä ja teetätti vielä kolmion. Saimme Sirun kanssa sinisen nauhan.

Seuraavaksi olivat vuorossa Veeti ja Anni. Veetin pöytäkäyttäytyminen vaatii vähän harjoittelua, niimpä tästäkin tuloksena sininen. Veetin jälkeen oli Essin ja Viuhtin vuoro, tästäkin parista Viuhti sai sinisen.

Pian alkoivat "nauha-kehät". Ensin vuorossa olivat sinisen-nauhan saaneet. Epäilin vähän miten Sirun kanssa menee kun oli muutenkin kokopäivän ollut levoton ja kaiken lisäksi Sirun perässä tuli Veeti ja Veetin perässä Viuhti. Siru kuitenkin liikkui hyvin, mitä nyt välillä jäi katsomaan että tulevatko muut perässä. Seisominen tuotti totaalisesti vaikeuksia..

Pian tuomari alkoi jakaa sijoituksia. Viuhti oli sinisten neljäs, Veeti toinen ja Siru oli sinisten eka !

Olimme jo vähän valitelleet kylmyyttä, mutta emme päässeet vieläkään lähtemään kun Siru pääsisi vielä BIS-kehään. =)

Seuraavaksi olivat vuorossa junior handlerit. Nuorempien sarjassa oli viisi kilpailijaa. Tuomari kierrätti ensin kilpailijat yhdessä ympäri ja sen jälkeen kävi jokaisen luona sekä teetti edestakaisin. Tämän jälkeen kierrettiin vielä ympäri ja tuomari alkoi luetella sijoituksia.
Anniina ja Sindi tulivat kolmanneksi, Pinja Nikin kanssa toiseksi ja Essi Viuhtin kanssa vei voiton! Onnea ! Näin ollen Essi pääsi vielä päivän paras -kilpailuun. Vanhempien kilpailuluokkassa oli kolme kilpailijaa, joista voiton vei Sanna ja keeshoud Essi.
Päivän paras -kilpailussa Essi ja Viuhti veivät voiton !

Vielä oli vuorossa BIS-kehä, jossa Siru oli jo niin levoton että oli todella vaikea saada se pysymään yhtään aloillaan. Olimme kuitenkin seitsemästä kilpailijasta BIS-6.

1 kommentti:

essi kirjoitti...

rupesi kamalasti naurattamaan : "Täply turistiksi" : DDDD