tiistai 12. elokuuta 2008

Tuleva alkeiskurssillainen

Koko viime viikkoa vatvottiin ja höösättiin agilityn alkeiskurssille ilmottautumista. Tänään ns. suuri päivä sitten koitti. Tosin ilma ei taaskaan näyttänyt suosivan meitä, vettä satoi ja Siru näytti enemmän lampaalta kuin koiralta.

Äiti lähti ilmoittautumiseen mukaan, ja niimpä huristelimme autolla Kenneltoimikeskus Paavolaan. Paikalla ei ollut koiria mahdottoman paljon, ehkä 15 tai 20 osallistujaa koirineen.

Täytin osallistumislapukkeen ja yritin miettiä vastauksia lapun viimeisimpiin kysymyksiin, "Miksi haluat harrastaa agilitya?" "Mitä tavoitteita sinulla on lajille?" Lisäksi kurssillle on tavoitteena että koira osaisi; istua, mennä maahan, olla paikalla, seisoa, ja seurata.

No, laput oli täytetty ja menimme "jännittyneenä" pihalle odottamaan omaa vuoroa testiin. Marika piti testin meille ja muutamalle muulle koiralle. Ihan hyvin Siru kaiketi testistä selvisi, ainakin äsken kun sähköpostiani lunttasin. Marilta oli jo tullut viestiä jossa toivotettiin tervetulleeksi alkeiskurssille. Ensi viikolla sitten kuulumisia Sirun ensimmäisestä harjoituskerrasta. ;>

Ei kommentteja: