sunnuntai 10. elokuuta 2008

Sirun uusi Rebecca

Kun Siru kahdeksan kuukautta sitten haettiin Seinäjoelta Kajaaniin, antoi kasvattaja- Minna mukaamme "ensi-lelun". Lelu oli vinkuva musta-valkoinen koira, joka nimettiin Rebecaksi. Se tuoksui tutulle ja Rebecca oli ehdottomasti Sirun lempparilelu.

ihana ensimmäinen rebecca

Muutaman päivän Rebe pysyi ehjänä, mutta kunhan Siru kunnolla kotiutui lelu sai kyytiä. Ensin Siru rikkoi nahkaisen nehän, jonka mummo sitten fiksuna ompeli umpeen. Sitten mistä kohtaa milloinkin löytyi reikä ja pumpulit koiran suussa. Välillä irtosi korva tai kyljessä oli suuri reikä.
Lopulta Rebecca näytti jo niin kamalalta ja joka kohdasta paikatulta että päätin kysäistä Minnalta, mistä ihmeestä aikoinaan hankki kyseisen lelun. Uutta lelua ei kuitenkaan saatu, ja vanhaa jouduttiin käyttämään edelleen. Lelu ei edes enää vinkunut ja näyttikin pikemmin harmaalta kuin valkoiselta.

Tänään tullessamme kotiin äiti kertoi, että olivat mummon kanssa kaupassa käydessään nähneet lemmikkieläinosastolla aivan Rebecan näköisen lelun. Lelua lähdettiinkin sitten porukalla ostamaan, sillä täytyyhän jokaisella koiralla olla oma unikoira - "Rebecca".

Uusi Rebecca

Ei kommentteja: