keskiviikko 2. tammikuuta 2013

Vuosi 2012

Kun on valitettavasti tämä päivittäminen nyt ihan kokonaan jäänyt niin ajattelin hieman muistella mitä vuonna 2012 olemmekaan tehneet. Vuosi on sisänsä mennyt hurjan nopeasti ja hurjan vähän on asioita tehty. Kesän näyttelyt jäivät lähes kokonaan välistä, nyt kun muistelen niin käytiinkö peräti neljässä näyttelyssä koko kuluneena vuonna koko porukalla. En myöskään ala lupaamaan että tänä vuonna kirjoittelisin enemmän kuin viimeksi mutta toivottavasti kamera kulkisi vähän enemmän mukana ja enemmän tapahtuisi.

Tammikuu
Vuoden alussa käytiin piipahtamassa kotinäyttelyssä. Sirun piti aloittaa kisakausi myös agilityn osalta, mutta en vaan uskaltanut startata ja kasvava maha oli loistava tekosyy siirtää kisoja.
Näyttelyn osalta poistuttiin hyvin mielin. Siru oli ROP ja pääsi ryhmässä seitsemän parhaan joukkoon. Viola oli pn2 ja jatkoi sertien keruuta. 


Helmikuu
Helmikuussa vietettiin viikonloppu Mainuan koululla. Juha Kareksen koulutuksessa. Paljon asiaa ja hyödyllisiä juttuja. Käytiin myös tosi paljon koirapuistoilemassa.

Huhtikuu
Huhtikuun alussa käytiin Tohmajärvellä koiranäyttelyssä. Menestystä ei tullut, eikä oikein mitään muutakaan positiivista. Tuomari haukkui Violan lyttyyn vaikka aikaisemmin sitä oli joka näyttelyssä kehuttu.. Seuraavana viikonloppuna Viola suuntasi Essin kanssa Vaasaan. Lauantaiaamuna kuulinkin mahtavia uutisia. Viola oli ollut VSP ja näin ollen serti-putki jatkui!


Toukokuu
Kajaanin ryhmänäyttely. Mun vuoden viimeinen, ja mietinkin pitkään vienkö Violan itse. Ja tuomarinmuutoskin sattui sopivasti. Esitin kuitenkin itse ja Viola olikin rotunsa paras ja valioitui!
Loppukuusta meidän poika sitten syntyikin joten harrastukset jäivät vähän tauolle.


Elokuu
Heinäkuun lopussa veimme Sirun Koskueelle, josta Cheriban porukka matkasi Viron kolmepäiväiseen näyttelyyn. Näyttelystä tulijaisena Siru toikin sertin, cacibi sekä Viron muotovalionarvon. Samaan aikaan Viola oli Essin matkassa Kuopiossa. Tytöt viettivät näyttelyssä kokoviikonlopun mutta Viola oli ilmoitettu kehään ainoastaan perjantaiksi. Tuloksena vsp ja toinen cacib!Elokuun puolella haettiin myös Siru takaisin kotiin ja napattiin mukaan myös Hemuli
(Cheriban True Supernova).Syyskuu

Syyskuun ensimmäinen päivä suuntasimme Limingan ryhmänäyttelyyn kolmen koiran voimin.
Tavoitteena oli saada Hemulista valio, mutta menestystä ei tullut yhdellekkään koiralle. Parhaiten menestyi Viola joka olikin pn3.

Lokakuu
Syys-lokakuussa kisattiin Rumiscupissa neljän osakilpailun verran. Siru vei jälleen mini-koirien voiton. Loppukuusta palattiin Sirun kanssa agilitynpariin ja saatiin meidän treenipaikka takaisin.
Lokakuussa osallistuimme myös Janne Toivolan agilitykoulutusviikonloppuun.

Joulukuu
Treenattiin ahkerasti Sirun kanssa ja tehtiin päätös kisata Kajaanissa tammikisoissa. Myös Viola starttaa siellä, ohjaajana Essi. Sirun kanssa treenattiin Elisan Hietalon viikonloppukoulutuksessa hyvin fiiliksin. Syötiin paljon jouluruokaa ja löhöiltiin. Vuoden alusta sitten uudet kuviot.Ei kommentteja: