maanantai 28. tammikuuta 2013

Tamminäyttely

Vuosi aloitettiin jälleen pallohallissa tamminäyttely-viikonloppu fiiliksissä.

Lauantai-iltana oli agilitya, jossa olin mukana niin talkoilemassa kuin kisaamassa. Molemmat tytöt starttasivat ensimmäistä kertaa ja jännitti kyllä vähän.
Essi kilpaili Violalla, mutta eihän siitä oikein mitään tullut. Viola on treenannut suhteellisen vähän ja sen kyllä huomaa.. Keskittyminen ei ollut ainakaan radassa, muutama kieltäytyminen ja lopulta hylky. Taisipa Vilppu karata radaltakin katsomaan ratahenkilöitä... Ehkä aloitetaan treenaamaan keväällä Paavolassa ja syksyllä sitten Kajaanissa uusi yritys. Joten siirrytään Siruun...

Siru yllätti kyllä itsevarmuudellaan, ehkä treenaamisesta on ollut hyötyäkin vaikka välillä onnistuminen on ollut aika vähällä. Rata oli tosi helppo verraten siihen että normaalisti treenataan 2-3 luokan radalla. Tosi suoraviivainen ja kepit suoritettiin siltä "oikealta puolelta". Tein vain lähdössä pienen mokan, menin liian kauas eikä Siru nähnyt hurmioissaan kakkoshyppyä
-> rima putosi ja siitä 5. Muuten rata oli täydellinen, ja kontaktit!
Voitettiin mini-koirat, joten sitä suuremmalla syyllä jäi harmittamaan tuo rima!
Seuraaviin kisoihin siis vain.


Sunnuntaina oli näyttelyn vuoro. Olin ilmoittanut molemmat tytöt kehiin, mutta Violan turkki episodin vuoksi, vain Siru oli menossa. Cottonit alkoivat vasta iltapäivällä, joten Siru pääsi kylpyyn aamulla heti kahdeksalta.

Näyttelyyn saavuimme 12 aikoihin. Treffasimme Iinan ja Tyynen ja raivasimme tavarat kehän reunaan. Tuomarinmuutoksen vuoksi, cottonit arvosteli Carole Garhöfer. Ilmoitettuja koiria oli 17, joista paikalla 13.

Valioluokassa oli kolme narttuja, joista kaksi pois. Näin ollen Siru kilpaili yksin, saaden ERI1 sekä SA:n.

Paras narttu kehässa oli 6 koiraa, joista tuomarin kierrättämisen jälkeen ykköseksi nousi Siru, saaden samalla neljännen cacibin.
Rop-kehässä oli vastassa näyttävä nuortenluokan uros Jadore Marvellous Chaplin, mutta Siru vei kuitenkin voiton.

Ryhmäkilpailussa ei sen kummempaa mainetta tullut.


Ei kommentteja: