maanantai 19. maaliskuuta 2012

Treeniä

Tämän illan treeneihin pääsyssä oli mutkia oli matkassa enemmän kuin tarpeeksi.
Ossi oli kuumeisen oloinen, joten pyysin voisko äiti nakata mut Sirun kanssa treeneihin ja jäädä vaikka hallille seuraamaan. Kyyti löytyi siis, mutta kun lähdön aika koitti ei auto suostunutkaan starttaamaan kotipihasta minnekkään....
Yksikään valo ei autoon syttynyt ja avaimen kääntäminen virtalukossa ei saanut aikaan minkäänlaista reagtiota.

No eihän siinä sitten auttanut muu kuin soittaa Ossille että voisko sittenki lähteä viemään.... Raukka joutui siis sairaana vielä minua raahaamaan treeneihin ja sieltä hakemaankin.

Illan treeneissä meillä oli vuorossa tälläistä rataa.
 

 Perjantain epävirallisia kisoja ajatellen oli radalle laskettu myös pituus 148m sekä ihanneaika 50sek.
Lisäksi 5sekunnin lisäaika A:n kontaktille.

Itsellä alkaa tämä juokseminen tuottaa jo melkoista tuskaa ja kaiken kukkuraksi jalkakin alkaa taas temppuilemaan. Jalkapöytä kipeytyy siis... Ensimmäiset kaksi kierrosta olivat treenikierroksia joissa pysähdeltiin välillä korjailemaan ja miettimään ohjaustekniikkaa.

Siru meni loistavasti. Ainoa kuoppa oli viitos hypyn jälkeen olevat kepit. Siru koki suurta mielenkiintoa vain viereistä putkea kohtaan eikä keppi käskystä ollut mitään hyötyä. Hypylta suoraan putkelle vaan vaikka kuinka yritin neuvoa suorittamaan keppejä.
Renkaan neiti suoritti myös mitä omituisimmin tavoin, juoksemalla suoraan vierestä. Siinä virheessä oli kylläkin vika ohjauksessa, mutta pisti kyllä hieman naurattamaan.

Kolmannella suorituskerralla otettiinkin aikaa. Kunto alkoi ohjaajalla tosin olemaan jo aika huono, ja Sirukin oli saanut hieman energiaa purettua joten koiranki vauhti oli hitaampi.
Hienosti Siru kuitenkin suoritti virheettömän radan ja aikakin oli vain hieman yli 40sek. : )
Hyvillä mielin siis suuntana perjantain epäviralliset! 

Ihana Simba  <3

Agility-piski <3

Ei kommentteja: