keskiviikko 28. syyskuuta 2011

RumisCup part4

Tänään kisasimme jälleen agilityn merkeissä. Viimeisessä osakilpailussa ja samalla RumisCupin voitosta.
Edellisien kisojen jälkeen oltiin Sirun kanssa mölli minien johdossa, 24pisteellä. Seuraavalla koirakolla oli pisteitä 20, eli jännitys tiivistyi! Tänään jopa sää suosi meitä, eikä satanut!

Tänään vuorossa oli jälleen normaali rata, kontaktiesteistä ei mölliradalla onneksi ollut kuin puomi. Sirun kontaktit on olleet hieman muistin uumenissa, joten odotettavaa oli että viitosia satelee!

Rataan tutustumisessa vaikeaksi kohdaksi osoittautui heti ensimmäiset esteet. Tuntui jotenkin mahdottomalta saada koira putken toiseen päähän ja sieltä kiiruhtaa seuraavan esteen taakse, jotta saa vaihdettua puolta. Onneksi molempien koirien kanssa kohta onnistui suhteellisen hyvin.

Sirulle otin siis jälleen mölleihin kaksi starttia ja Violalle yhden. Violan kanssa kun se on lähinnä semmoista fiilistelyä ja mielenkiinnon hakemista. Sirun kanssa sentään ollaan kisatunnelmissa. Siru sai lisäksi yhden startin ykkösiin, ihan ajatellen tulevia kisoja että saisi keppeihin vähän harjoitusta.

Sirulle ensimmäiseltä radalta nolla, ajalla 39,19. Siru oli jotenkin tänään hitaan oloinen, ehkä väsynyt.
Toisella radalla vauhtia oli jo enemmän mutta pyörityksen jälkeen ohjasin itse väärin jolloin Siru hyppäsi väärän hypyn, tuloksena tavallaan hylätty (10 virhettä), virheitä radalla yhteensä 20, aka 46,10.
Video Sirun 0-radalta.

Violalla oli mielenkiinto taas jossakin muualla. Kaksi kieltäytymistä, molemmista putkista. Virhepisteitä siis 10 ja aika mitä hitain 70,12.

Mölliradan tuloksina Sirulle toinen sija, jeij! Palkinnoksi saimme namitaskun, joka sisälsi erilaisia puruluita sekä lakuja.

Lisäksi kun mölli minien kaikkien kisojen tulokset laskettiin yhteen, ylsimme Sirun kanssa voittoon 32pisteellä. Palkintona voitosta hieno ruusuke, sekä lahjakortti koirahierontaan. =) Huippua!


Ykkösten rataa en enää itse pystynyt juoksemaan, jalkaan sattui jo niin paljon. Essi halusi vuoden tauon jälkeen yrittää Sirun kanssa ja eihän siitä oikein mitään tullut. Siru karkasi kahdesti radalta minun luokse ja lopulta Essi luovutti ja jätti radan kesken.Muutenkin sillä taisi olla jo asenne "höh, mehän voitettiin, miksi vielä pitäää?" : )

Ei kommentteja: