sunnuntai 19. heinäkuuta 2009

se perinteinen KV Oulu

Jatkaen edellistä vuotta, täytyi Ouluun tänä vuonnakin päästä. Sehän on jo tavallaan perinne. : )) Perjantai iltana töiden jälkeen aloitin vielä Sirun pesemisen ja nukkumaan päädyinkin vasta kellon lähennellessä kahta. Neljän tunnin yöunien jälkeen suuntasimmekin sitten snadilla kohti Oulua ja Äimäraution ravirataa.

Ajomatka äidin kanssa sujui mukaisasti, ja suuremmalta stressiltäkin vältyttiin Oulu kun on minulle tuttu paikka jo monen vuoden takaa. Matkalla pysähdyttiin Vaalassa ja sillä välin Essi ja Sanna pyyhälsivät meidän ohi vilkuttaen, tosin ei kyllä vilkutusta huomattu... mutta Essin puhelinsoiton jälkeen sekin tuli sitten selväksi. :D

Raviradan läheisyydessä oli hieman ruuhkaa, mutta pienen odottelun jälkeen kaikille paikalle pyrkijöille löytyi kyllä parkkipaikka. Kasasimme tarvittavat tavarat messiin ja suuntasimme paikalle. Suuret ruusut Oulun näyttelyjärjestäjille siitä, että kehät olivat tänä vuonna neljää lukuunottamatta siirretty reunalle, eikä tarvinnut rämpiä mutaisella nurmikolla kuin viime vuonna ! : )

Cottoneja oli ilmoitettu paikalle 8 ja ne tuomaroi Marjatta Pylvänäinen-Suorsa, joka olikin meille entuustaan "tuttu tuomari" Sirun pentuluokka ajoilta Kestilästä.

Odottelun jälkeen kehä pääsi alkamaan. Uroksia oli vain kaksi, molemmat valioluokassa. Erinomaiset jaettiin sekä samalla käytiin myös PU-kehä, josta Lenni hienosti PU1, sekä CACIB.

Sitten alkoivat nartut. Junnunarttuja ei ollut ollenkaan. Niinpä päästiin suoraan nuortenluokkaan, jossa oli Sirun lisäksi yksi koira. Siru oli edellisen yön jäljiltä todella väsynyt ja nälkäkin taisi jo olla kun aamulla viimeksi sai ruokaa. Seisominen oli vähän mitä oli... mutta silti Siru sai hienosti ERI:n ja voitti luokkansa. : ) Sitten vuorossa olivat vielä kaksi avoimenluokan- sekä kaksi valioluokan narttua. Niistä vain valioluokan nartut saivat ERI:n ja niin päästiin jatkamaan PN-kehällä. Tuomari kierrätti koiria ympäri ja seisotti ja taas ympäri.. Ja onneksi sitten lopulta teki ratkaisunsa. Sirusta tuli PN-2 ! Näin ollen tyttö nappasi toisen SERT:insä sekä VARA-CACIB:in, joka muuttuu CACIB:iksi sillä PN1 tullut koira on jo kansainvälinen valio. : ) HIENOA SIRU ! : ))
Arvostelu:

Keskikokoinen, hyväluustoinen, oikealinjainen narttu. Hyvä päänmuoto. Oikea ilme. Hyvä pigmentti. Hyvä kaula. Riittävä selänkaari. Hyvä runko ja rintakehä. Riittävästi kulmautuneet raajat. Hyvä karvanlaatu. Liikkuu tasapainoisesti.

Tässäpä vielä tulokset kokonaisuudessaan:

Urokset valioluokka
Cotton Cloud's Quinsy Jones > ERI1, PU-1, CACIB, ROP
Cotton Cloud's Royal Tango > ERI2, PU-2, VA-CACIB

Nartut nuortenluokka
Cheriban Ola Framboesa > ERI1, PN-2, SERT, VA-CACIB -> CACIB
Melusiinan Ocean Princess > EH2

Nartut avoinluokka
Cotton Cloud's Trerasure > H
Nerocas Diamonds Kiss > H

Nartut valioluokka

Cotton Cloud's Cleopatra > ERI1, PN-1, CACIB, VSP
Cotton Cloud's Xena > ERI2, PN-3

Kasvattajaluokka
Kennel Cotton Cloud's KP, ROP

2 kommenttia:

Anniina kirjoitti...

Onnea!
WAAAUUUUU , tosi hyvin mennyt. :)
Millon seuraavaksi kehään ?
P.S tuuttehan te 3.8 mätsiin ? :D

Jenny kirjoitti...

Onnea teille ihan sikana, vielä vielä yksi ja sitten ihan virallisesti MVA, Wau!