sunnuntai 13. heinäkuuta 2008

Oulun näyttely jatkuu hienoin tuloksin

.. Ilma kääntyikin sitten sateiseksi tälle päivälle. Onneksi tosin cotoni kehä ehti mennä ennen pahinta sadetta. Mutta Essin junior handler- kehää odotellessa sitten kastuttiin..
Cotoneja paikalle oli ilmoitettu yhdeksän, joista junioriluokassa 5.

Tuomarimme, Janiki Steinbook oli todella mukava. Ehkä mukavin meille sattunut tuomari ikinä. Todella positiivinen kuva jäi ja ilmoitan kyllä Sirun hänelle toistekin mikäli vain tuomariksi sattuu. :)

Kaikki junioriluokan nartut menimme yhtäaikaa kehään ja tuomari pyysi kaikkia vuorotelen tekemään suorat liikkeet. Siru oli koirista ensimmäinen ja päätti jälleen ettei nurmikolla kävely ole yhtään mukavaa. Onneksi tuomari ei "rankaissut" meitä asiasta vaan totesi nauraen että "taitaapa tämä koira olla aivan kaupunkikoira, ei näytä tykkäävän yhtään märästä nurmesta.. kävelee varmasti paljon paremmin erilaisella kentällä?". Kilpailuluokassa tuomari mietti meidän ja ykköseksi sijoittuneen välillä ja teetti vielä edestakaisin liikkeet yhdessä, mutta valitsi Cotton cloud's Xenan ykköseksi ja Sirun toiseksi. Tuloksena siis ERI2.

Parasnarttu-kehässä oli jännää ja olinkin ihan ihmeissäni kun olimme Sirun kanssa kolmosia, vaikka koiria oli kuitenkin ihan kivasti. Tuloksena koko päivästä: ERI2, PN3, vara-sert.
Kuva: Niina-Maria Lukkari


Arvostelu tässä:

"Hyvä rankenteinen, sopivan kokoinen, kaunispäinen narttu. Hyvä
korvienasento ja pigmentti. Hyvä ylälinja ja hännän asento. Liikkuu hyvin.
Oikea karvan laatu. "


Junnukehää odotellessa vettä tosiaankin alkoi sataa ja ilma muuttui surkeaksi. Tämän päivän junnukoirana Essillä toimi walesinspinglespanieli Aarre. Sijoitusta ei tullut, mutta koirana Aarre oli varsinainen aarre.
Essi ja Aarre kehässä

Ei kommentteja: