keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Kainuun eläinsuojeluyhdistyksen match show

Tänään oli kauan odotettu mätsi. Täällä päin kun niitä ei turhan usein järjestetä. (tosin tänä vuonna on varmaan ollut eniten ikinä)

Mätsi järjestettiin Keskuskoulun hiekkakentällä, jossa Sirun kanssa harjoittelusta ei ole ikinä tullut mitään. Niimpä osasinkin jälleen odottaa kaaosta. Lähdimme paikan päälle minä, Essi, Venla ja Siru. Essi osallistui junnu-kilpailuun partacollie Murun kanssa, Venla lapsi&koira- kisaan Sirun kanssa ja minä vielä pentuihin Sirun kanssa.

Ensin oli lapsi&koira- kilpailu. Osallistuijen määrä on noussut huimasti viime vuodesta, ja nytkin paikalla oli seitsemän kilpailijaa ! Venla on osallistunut kilpailuun kahdesti aikaisemmin, ja sijoittunut aina viimeiseksi. Mutta, tällä kertaa Venla oli ottanut minun ja Essin viime hetken vihjeistä vaarin ja sijoittui Sirun kassa kolmansiksi ! vau, oltiin ylpeitä ! :)

Seuraavaksi oli Sirun vuoro esiintyä pentuluokassa. Pariksemme saimme novascotinnoutaja Sindin. Kiersimme kehän ja tuomari teetti kolmion. Saimme punaisen nauhan, muttemme sijoittuneet punaisten kehässä myöhemmin.

Essi puolestaan oli Murun kanssa junnujen viides. Kilpailijoita oli yhteensä seitsemän.

Ei kommentteja: