keskiviikko 18. huhtikuuta 2012

KV Vaasa

Meitä ei tänä keväänä ja kesänä kovinkaan monessa näyttelyssä näy. Syystä ja toisesta..
Onneksi sentään muutamassa ja tänä viikonloppuna taas mentiin!

Essi ja kumppanit olivat menossa perinteisesti Vaasaan ja sain tilaisuuden laittaa Violan heidän mukaansa. Myös Cheriban-poppoo oli tulossa näyttelyyn, joten Minna pystyisi näin ollen auttamaan Essiä Violan laitossa ennen kehää.

Itse pakkasin laukkuni ja suuntasin kaveriporukalla mökkeilemään. Siru jäi näinollen hoitoon äidilleni ja Viola pääsi näyttelyyn. Helppo viikonloppu mulle. ;)
Lauantai-aamu meni tuloksia jännittäessä. Vaasassa ei ollut mikään loistava sää, joten pikkupaniikki
tuli itsellekkin että pysyykö se koira nyt puhtaana kun perjantaina ennen lähtöä sen valmiiksi laitoin.
Puhtaana oli kuitenkin kaikesta huolimatta pysynyt!

Cottoneita oli näyttelyyn ilmoitettu 16. Tuomarina toimi Soile Bister. Tiukasta linjastaan tunnettu tuomari oli tiukalla päällä jälleen. Pentujen jälkeen alkaville uroksille ei kovikaan helpolla ollut ERIä tippunut, eikä varsinkaan SA:ta. Muutamalle kuitenkin ja urokset olikin voittanut upea valiouros Cartoonland's Vroum ("Rommi")

Nartuissa Violaa ennen oli ollut yksi junioriluokan koira, ja sama linja oli jatkunut.
Viola oli ainoa nuortenluokan koira. Tuomari oli teettänyt ympäri ja tutkinut pöydällä koiran erittäin tarkkaan. Liikkeitä oli katsellut niin edestakaisin kun ympäriliikkeillä.  Liikkeiden jälkeen kehäsihteeri oli kuuluttanut "erinomainen, luokkavoitto ja SA."Ällistynyt Essi oli sitten äkkiä suunnannut puunaamaan Violaa paras narttu -kehää varten.

PN-kehään oli yltänyt vain yksi koira Violan lisäksi. Avoinenluoka narttu. Tuomari oli käynyt katsomassa ja kokeilemassa molempien koirien päitä ja ohjannut Essin ja Violan ykköspaikalle.
Viola siis nappasi neljännen SERTin ja ensimmäisen CACIBinsa! :)

ROP-kehässä Rommi oli vienyt hienosti voiton. Upeasti pikku Viola oli VSP!<3

Ei kommentteja: