torstai 22. maaliskuuta 2012

Ruokaidea koiralle

Meillä on kuivaruan kanssa erittäin vaihtelevia kausia.
Toisinaan raksut uppoaa yksinään, joskus taas kumpikaan koirista ei koskekkaan ruokaan jos siinä ei ole jotakin lisuketta.Lisukkeena meillä käytetään mm. raejuustoa, raakaa jauhelihaa, öljyä, nakkeja, juustoa, kermaviiliä, tonnikalaa... Milloin mitäkin mitä kaapissa avattuna sattuu olemaan.

Vaihtelua ruokaan tuodaan myös eräänlaisella erittäin yksinkertaisella mikro-munakkaalla, joka ainakin on meidän koirilla yksi ehdoton suosikki. Ajattelinkin jakaa kyseisen "ohjeen" myös muille jos ette koskaan ole sitä koirillenne kokeilleet.


Koirien mikro-munakas

Riko kananmuna syvään pieneen lautaseen. Lisää joukkoon 2 ruokalusikkaa vettä ja sekoita.
Ripottele päälle kevyesti kaurahiutaleita. Laita munakas mikroon noin minuutiksi.

2 kommenttia:

Ansku kirjoitti...

Hei! :) Sulla on tosi kiva blogi ja ihanat koirat:) Mulla on cottoni uros ja kuivamuonan kans ollu tosi paljon ongelmia. Voi olla parikin päivää syömättä jos on papuja tarjolla ja oottaa niin kauan että sille tuodaan jotain parempaa, esim. jotain säilykettä :D. Tuolla blogissani jotain siitä kirjoittelinkin. Mutta juu, tosi kiva blogi:)

Tiia kirjoitti...

Hei. Kiva kun löysit meidän blogin. :) Näimpä se usein taitaa olla että koira odottaa vaan sitä "parempaa" ja murot jää syömättä. :D