keskiviikko 25. toukokuuta 2011

Violan agility vol 4

Eilisen päivän treeneihin osallistuminen oli viime tipassa kun töiden jälkeen tuli salamakiire. Täpärästi kerettiin ja ilmakin suosi meitä. Ei satanut, eikä ollut liian kuuma.
Harjoitusvuorossa olivat pussi ja keinu. Viola arkajalka ja mammankoira ei kyllä kummastakaan tainnut pitää, mutta pienellä harjoittelulla varmaan alkaa onnistumaan ehkä kolmen vuoden päästä. =)
Tässnäpä vielä yhteenveto tähän menessä opitusta esteistä:

Pussi
Ei kiva, kun sinne jää jumiin. Odotan silti samanlaista yllätystä kuin putken kanssa, rohkeutta vaan lisää.

Keinu
Toinen ei niin kiva. Viola meni hienosti aina puoliväliin, mutta sitten kääntyi ympäri ja alkoi jänistämään. 
Pari onnistunutta suoritusta onneksi saatiin.

Hyppy
Este vaatii vielä hieman harjoittelua... Parilla aikaisemmalla kerralla viola ei millään ole osannut hypätä jos ei ole toiselle puolella houkuttelemassa, mutta nyt alkaa jo pikkuhiljaa sujua. 


Putki
Ehdoton ykkönen! Ensimmäisellä harjoituskerralla ei suostunut menemään ollenkaan, ja viime kerralla yllätti. Tänäänkin oli aivan huippujuttu. Viola meni jopa käännetystä putkesta!


Puomi
Toinen suosikki! Tosin vielä hihnan kanssa mennään kun Viola jää odottamaan että tulenko rinnalla. Saattaa nääs vaikka tipahtaa.. 


Rengas
Kun palkintona kupissa on makkaraa, niin Viola tekee mitä vaan. melkein ainakin... 
Yllättävän hyvin suoriutui, jopa oikeasta korkeudesta "jaksoi" muutaman kerran.


Kepit
Tämä on yllätys! Viola osaa, tosin kiitos ohjureiden! Tänään Salme oli jättänyt muutaman ohjurin pois ja toiseen suuntaan mentäessä Viola osasi silti. hieno<3

Ei kommentteja: