lauantai 6. kesäkuuta 2009

Tuuria Tuurissa

Aloitimme kesäkauden ensimmäisellä ulkonäyttelyssä Tuurissa. Änkesimme Kainuun Villakoirakerhon järjestämälle näyttelymatkalle yhdessä äidin kanssa. Ensimmäiset kehät alkoivat jo kello yhdeksän, joten jouduimme lähtemään matkaan kolmen aikaan yöllä. Matka sujui rattoisasti nukkuen, ja pian olimmekin jo pysähdyspaikassamme Viitasaaressa jossa söimme kukin mitäkin aamupalaa.


Kahdeksan aikoihin saavuimme Tuurin kyläkaupan pihalle. Ulkona oli mielettömän kylmä, varmaan alle 10 astetta lämmintä. Käytiin äitin kanssa ilmottaa Siru ja ostamassa luettelo. Sitten paleltiin ulkona yhdeksään asti kunnes kyläkauppa aukesi, sen jälkeen nostettiin Siru boxeineen tuulikaappiin ja käytiin vuorotellen vessassa sekä kaupan puolella pyörimässä. Kulutettiin aikaa kymmeneen asti jonka jälkeen palloiltiin alueella siihen asti kunnen Minna, Saara ja koirat saapuivat telttoineen. Teltan pystytyksen jälkeen moikkailtiin vähän ja pian aloitettiin jo koirien laitto.

Ilma ei tosiaankaan suosinut meitä, eikä muitakaan. Kylmyyden lisäksi alkoi satamaan vettä !! Onneksi Minnalla tosiaan oli se teltta mukana...

Ensimmäisenä oli vuorossa junior handler kilpailu, jossa Saara sijoittuikin Nelsonin kanssa hienosti toiseksi. Onnea !
Pian kisan jälkeen aloitettiin cottonit. Ensimmäisenä cheriban koirana kehään asteli nuortenluokassa Sirun upea veli Oliver, jolle tuomari tylysti jakoi H:n. Samoiten kävi Ollin ja Sirun enolle Casperille..Junnunarttuja oli neljä, jotka kävivät kehässä noutamassa H:n tai EH:n. Sitten oli Sirun vuoro, kiersimme kehän jonka jälkeen menimme arvosteluun pöydälle. Mukana ollut harjoitusarvostelija tutki tuomarin mukana Sirua. Teimme vielä edestakaisin-liikkeen ja sen jälkeen asetuimme odottamaan tuomarin arvostelua. Olin täysin varautunut vastaanottamaan sinisen tai punaisen nauhan, koska muutkin olivat sen saaneet. Niimpä, yllätyinkin suuresti kun minulle ojennettiin vaaleanpunainen ERI-nauha.. sekä sen lisäksi muutama punainen nauha sekä ROP ja SERT - ruusukkeet. : ) Siru siis ainoana cottonina tänään ERI ja minä seisoin suu auki kehässä kaikki palkinnot sylissä..


"Hyvä koko ja mittasuhteet. Sopiva luustonvahvuus. Erittäin hyvä pää, tummat silmät, erinomainen pigmentti. 1 x P3 puuttuu. Täyteläinen eturinta. Käyrät eturaajat. Rintakehässä tarpeeksi syvyyttä ja tilavuutta. Tyypillinen selkälinja ja tyypilliset liikkeet. Karva vielä iästä johtuen hieman pehmeää mutta tiheää ja runsasta."

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onks toi tos ylemmäs kuvas Casper?

Nii ja Onnee :DD

Jenny kirjoitti...

Hyvä hyvä, siitä se nyt lähtee, Sirun tie kohti MVA:ta =o)

Célio kirjoitti...

Olá, muito interessante seu blog, Parabéns.
Abraços.

Minna kirjoitti...

Paljon onnea kauniille Sirulle sekä kiitos mukavasta seurasta =) ... taisi tipahtaa taivaalta hetken raekuurokin....

Anniina kirjoitti...

Onnea !! :)
Tosi hienosti meni :DD
Niinku Jennykin jo sano et siitä se lähtee :PP
Tuuttekos muutes sunnuntaina Sotkamon mätsiin ? :)

Jenny kirjoitti...

Oltiin Sanin kanssa leireilemässä, niin ei päästy. Ensi vkolla sitten taas ;)

Jenny kirjoitti...

Heh ja onnea omistajalle, joka taisi täytellä pyöreitä viime perjantaina :)) Essin blogia lueskelin ...