sunnuntai 3. toukokuuta 2009

RN Tohmajärvi

Selvittyä edellisen viikonlopun harmaasta Vaasan matkasta suuntasimme jälleen näyttelyyn. Tällä kertaa kohteena oli Pohjois-Karjala ja sieltä Tohmajärvi.

Paikalle oli ilmoitettu vain neljä cotonia, niimpä fiilistelin pari viikkoa siinä toivossa että vihdoin voisi olla Sirun vuoro siihen ensimmäiseen sertiin. Toiveet tosin murenivat Vaasaan, eikä toivoa ollut Tohmajärvelläkään.

Suuntasimme matkaan aamulla viiden aikoihin. Kehä alkoi klo. 11 niimpä täytyi ottaa varma lähtö jotta oltaisiin ajoissa perillä. Matka sujui kuitenki moitteettomasti ja oltiin ajoissa perillä. Juoksimme Essin kanssa ostamaan luettelon josta huomasimme että Siru oli ainoa junioriluokan narttu ja lisäksi ainoa koira joka pystyisi vastaanottamaan sertin, jos se ERI vaan sieltä sattuisi irtoamaan. Tosin olin koko automatkan masentanut muita toistelemalla että Sirulle irtoaa hampaan takia täältäkin hylky..

Kehät alkoivat hieman etuajassa ja tuomarina toimi Johan Juslin. Ensin oli vuorossa pentuluokan narttu joka oli ROP-pentu sekä sai KP:n. Sitten ainoana uroksena valioluokan uros, joka oli ERI ja oli tietenkin PU1. Sitten koittikin Sirun vuoro. Sain kommenttia siitä että revin liian kovasti Sirua poskesta.. Siru myös hieman pelkäsi tuomaria, johon tuomari naurahti ja otti "pelottavat" silmälasit pois. Kaikesta huolimatta tänään ei Sirulle ERIä herunut. Tuloksena EH1.

Olin tulokseen tyytyväinen, ottaen huomioon viime viikonlopun Vaasassa. Mutta, toisaalta olin hieman pettynyt, menihän siinä hyvä mahdollisuus sertiin. Tuomarin mielestä Siru ei vain tänään ollut erinomaisen arvoinen.. joten näin ollen sertin metsästys jatkuu... : )))

Sirun arvostelu:

"Sopivan kokoinen, hyvät pään mittasuhteet. Tummat silmät ja kirsu. Etuasentoiset lavat, seurauksena turhan lyhyt kaula. Hyvä rungon muoto. Haluan enemmän polvikulmauksia. Hyvä turkki. Lyhyet etu- ja takaliikkeet."

1 kommentti:

Sara kirjoitti...

Kiusasit taas siruu, nyyh. Hihhihhii alas valmistella jo sirua lauantain hermoromahdus mätsäriin, siellä sen nimittäin pitää olla toosi kiltti, muuten en tykkää yhtään. ;) (Okei siru on aina ihana teki se mitä tahansa, mutta sitä ei pidä kertoa sille)