lauantai 11. lokakuuta 2008

Match show, Otanmäki

Otanmäen 8lk. järjestivät tänään mätsin Otanmäen urheilutalolla. Mätsi oli sisätiloissa, mikä oli surkean sään puolesta erittäin hyvä asia. Lisäksi mätsi oli vähän ensimakua Sirun tulevista sisänäyttelyistä ja tarkoituksena olikin saada vähän selville kuinka neiti käyttäytyy ja esiintyy sisällä. Essi lähti myös kilpailemaan ja otti kisakoiraksi Viuhtin. Paikalla oli selkeät opasteet niinpä paikka löytyi ja ilmoittauduimme Siru ensimmäistä kertaa pieniin koiriin, Essi junior handleriin sekä Viuhtin kanssa pieniin koiriin, josta siirtyi sitten isoihin sillä pienissä oli tuomarina Viuhtin kasvattaja..

Näyttely alkoi lapsi ja koira kilpailulla, jonka jälkeen junior handlereilla. Paikalla oli 4 junnua, joista Essi ja Viuhti sijoittuivat hienosti ensimmäisiksi ! :) ( Essin pokaalikaappi kaipaa pian laajennusta. ;>) Junior handlereiden jälkeen olivat pennut, ja niiden jälkeen pienet koirat. Kilpailimme Sirun kanssa numerolla 2, ja parinamme kilpaili mäyräkoira. Siru liikkui mielestäni mahtavasti, ja seisoikin liukkaasta pahvista huolimmatta erittäin hienosti. Saimme punaisennauhan.
Punaisten koirien kehässä kiersimme ympäri, sekä teimme edestakaisin liikeet tiettyjen koirien kesken. Siru sijoittui punaisten kakkoseksi. Palkintona hieno pokaali, ruusuke sekä makupaloja.Päivän päätteeksi Essi kilpaili vielä Viuhtin kanssa isoissa koirissa, parinaan dobermanni. Viuhti sai punaisen ja jatkokehässä sijoittui neljänneksi..

1 kommentti:

anniina kirjoitti...

Moikka!

Onnea hienosta PUN2 tuloksesta. Ooottekos tulossa tänään keskuskentälle mätsäriin? :D

Terveisin: Anniina ja tolleri Sindi

http://sindinsivut.suntuubi.com