sunnuntai 12. lokakuuta 2008

Kainuun eläinsuojeluyhdistyksen match show

Tapahtumarikas viikonloppu ainakin, jos ei muuta. Tähtäsimme tänäänkin mätsiin. Keskuskoulunkenttä on aina ollut hyvin vaikea paikka Sirun esiintymisellä, en kyllä tiedä miksi mutta niin se vaan on ollut. Esiintymisestä siellä ei ole koskaan tullut oikein mitään.. Mutta tänään jälleen Siru yllätti ! :)

Lähdimme matkaan SNADILLA, niinkuin pienestä punaisesta autostamme voi sanoa. Auto olikin tosi täynnä kun takapenkkiä valloittivat Siru häkissään, Essi, Venla ja Viuhti ängettynä jalkatilaan.
Ilmoitimme Sirun ja Viuhtin pieniin koiriin (emme onneksi pareittain !) sekä Venlan Sirun kanssa lapsi ja koira -kilpailuun. Olipa paikalla myös Ninnu Mandyn kanssa, sekä Henna Kiiran.

Lapsi ja koira -kisa aloitti mätsin. Kilpailijoita oli 11, joista kahdella oli mukanaan lelukoira. Jännitimme kehän laidalla miten Venlan ja Sirun yhteistyö sujuisi. Venlan ilme oli näkemisen arvoinen tuomarin ilmoittaessa viisi jatkoon pääsijää joista valittaisiin kisan voittaja.
Neljännelle sijalle sijoituttuaan Venla sai palkinnoksi pokaalin ja ruusukkeen sekä perinterisesti karkkia ja tarroja.

Sitten alkoikin jäinen odottelu pienten koirien kehää. Olipa paikalle osunut kolme havanaisia, joita Siru innoissaan taisi luulla cotoneiksi. Almasta oli jopa Sirulle toveriksi, ja niin aika kuluikin hippaleikin turvin.

Vihdoin pienet koirat alkoivat Essi ja Viuhti kuuluivat ensimmäiseen pariin. Viuhti hieman villiintyi ja näin ollen saivat sinisen nauhan. Seuraavana oli Sirun vuoro, kävely on mielestäni loistavaa ja koko käyttäytyminen oli mahtavaa. Tuloksena punainen nauha.

Suuri miinus KESY:lle siitä että paikalla oli pöytä, muttei sitä voinut muka käyttää !! Sillä ne pilaisi hieman Mandyn esiintymistä. Sinisten kehässä Essi ja Viuhti sijoittuivat viidensiksi.. ;> Hyvin esitetty Essi, ja hyvä Viuhti ! ;>

Punaisten kehässä olimme Sirun kanssa neljänsiä ! :) Ja punaisten voiton hienosti vei Henna Kiiran kanssa, ollen vielä BIS-7. :))

Ei kommentteja: