lauantai 30. elokuuta 2008

KESY:n match show Seppälän maalaismarkkinoilla

Tänä vuonna perinteisten maalaismarkkinoiden ohessa Kainuun eläinsuojeluyhdistys järjesti match show. Lähdin toki Sirun kanssa kisaan mukaan, sillä harvemmin olemme niitä väliinkään jättäneet. Otin mukaan myös Venlan, sillä lapsi&koira -kilpailut ovat hänen mieleensä.

Pesin Sirun aamulla ennen lähtöä. Ilmoittautuminen alkoi klo14 ja itse kilpailu klo15. Sirun peseminen tosin oli aika turhaa, sillä kisa pidettiin multaisalla hiekalla ja kilpailua odotellessa alkoi sataa vettä.

Kilpailu pääsi onnellisesti alkamaan. Paikalla oli paljon koiria, osa kilpailemassa ja osa katsomassa kyseistä touhua koirineen. Ennen muiden kehien alkua oli lapsi ja koira - kilpailu. Osallistujia oli viisi, ja Venla kilpaili Sirun kanssa numerolla 3. Tuomareita kehässä oli kolme ja he yhteistuumin valitsivat mieleisensä kisajärjestyksen. Venla sijoittui kilpailussa kolmanneksi, palkinnoksi tuli hieno pokali, karkkia sekä ankka- avaimenperä.

Kilpailun jälkeen pennut alkoivat viereisessä kehässä. Kilpailimme Sirun kanssa numerolla 10, parinamme kultainen noutaja. Saimme sinisen nauhan. Sinisten kehässä oli yksitoista pentua, joista olin jo valmistautunut lähtemään tiputettujen joukosta kotiin. Mutta, kas kummaa huomasinkin että olimme Sirun kanssa viiden parhaan joukossa. Siru jaksoi jopa seistä paikoillaan pitkän ajan, eikä alkanu ollenkaan temppuilemaan. On tainnut Saran opetuksista olla Sirua jotakin hyötyä. ;> Sijoituimme kehässä neljänsiksi, palkintona ruusuke ja lelu.

2 kommenttia:

anniina kirjoitti...

Onnea 4. sijasta! :)
Mites agility on sujunut? :)

Sara kirjoitti...

onnittelut hienosta menestyksestä sirun kanssa pennuissa ja venlan ja sirun lapsi&koira menestyksestä. tosiaan mukava jos opeista on ollut hyötyä. :)