torstai 18. heinäkuuta 2013

Oulu KV

Eipä kauheasti olla näyttelyissä kierrelty. Ensinnäkään ei oikestaan ole ollut fiilistä lähteä minnekään edemmäs. Eikä periaatteessa tarvisikaan koska ei kumpikaan tytöistä tarvisi enää Suomesta mitään. Pitäisikin suunnata vaikka ensi kesänä Ruotsiin jos vaikka irtoaisi Sirulle se viimeinen cacib.

Ouluun kuitenkin lähdettiin, sillä sehän on melkein kotinäyttely. Otettiin mukaan vain Siru, sillä Violalla ei edelleenkään ole karvaa sekä ihana sheltti Hilma. Majoituttiin mun tädille, ja sieltä pääsikin näyttelypaikalla suhteellisen helposti moottoritien kautta.

Lauantaina oli paikalla 28 cottonia. Määrä yllätti ainakin minut sillä yleensä Oulussa on ollut paikalla alle kymmenen koiraa. Kerrankin oli siis porukkaa! Majoitimme tavarat Sade-Marian telttaan josta olikin hyvä näkymä kehälle. Kehä oli suuren koiramäärän vuoksi jouduttu siirtämään nurmelle (nice!) ja sehän on yleensä se meidän kompastuskivi. Nurmikko siis. Siru ei kävele vaan pomppii ja huojuu sekä nakkaa lisäksi takajalkaa. Näinhän se oli nytkin.

Valionarttuja oli kaksi ja kovan mietinnän jälkeen, Siru oli toinen.
Paras narttu kehässä päästiin sijalle 4.

Sunnuntaina paikalla oli lähes samat koirat, muutama oli jäänyt pois ja muutama uusi tullut tilalle.
Tällä kertaa kehä oli hiekalla, onneksi! Valioita oli jälleen vain kaksi, samat kuin lauantaina.
Pähkäilyn jälkeen tuomari laittoi Sirun ensimmäiseksi. Paras narttu- kehässä Siru vei myös voiton.

Rop-kehässä vastassa oli Merihelmen Nalle Luppakorva, joka nappasikin voiton itselleen. Siru saikin ensimmäisen VSP-ruusukkeensa ja päästiin ajoissa kotiin ja suuntaamaan kesälomareissulle Helsinkiin.

1 kommentti:

Emilia kirjoitti...

mullakin on kaks cottonia :) niiden blogin löydät täältä; http://rasmusroomeo.blogspot.fi/