sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

uleåborg !

Heissan!
Perinteinen Oulun kv meni yhtä vauhikkaasti kuin aina ennenkin. Matkaan lähdimme perjantai iltana ja suuntasimme kohti Oulunsaloa yöpaikkaamme. Ilta meni koiria puunatessa ja tavaroita purkaessa. Nukkumaankin pääsimme vasta yhden aikoihin.

Aamulla kokosimme näyttelykamat mukaan ja suuntasimme Äimäraution raviradalle, neljännettä kertaa.
Oulu on todellakin meidän porukan perinne näyttely. =) Ilmatieteenlaitos lupasi päiväksi paikoittaisia sadekuuroja, mutta paikalle saapuessa ilma oli jo harmaa muttei satanut. Autot ohjattiin heinikolle parkkiin ja sieltä suuntasimme näyttelypaikalle tavaroita trimmipöydän päällä vetäen.

Cottonit arvosteli Israelilainen Yolanda Nagler-Magal, joka koiranet:n mukaan oli arvostellut cottoneita Suomessa kerran aikaisemmin, tänä vuonna Raumalla. Kehä pääsi alkamaan ajallaan.

Cottoneita oli ilmoitettu 18, ja valtaosa oli jälleen narttuja.
Urosten päätyttyä alkoivat junnunartut joita oli 3. Panikoin jo miten käy kun Violan kanssa harjottelu on jäänyt vähälle ja toisia samallaisia nähdessään se saattaa totaalisesti seota... Mutta vielä mitä! Viola sai erinomaisen, sekä voitti luokkansa ainoana sa:n saaneena.

Violan kehän jälkeen alkoikin sitten sataa........... Sirun kehän aikana oli jo mahdotonta pysyä kuivana ja sateenvarjon pitäjä olisi ollut tarpeen. Siru myös hienosti ERI2 ja SA.
Näin ollen Sirua handlaamaan pyytämäni Johanna pääsi pn-kehään esittämään Sirua. =)

Siru oli hienosti PN2 ja VA-CACIB. Ja pikkuinen Viola oli PN3 ja nappasi näin ollen ensimmäisen sertinsä!! HIENOA VIOLA <3

Kehän päätteeksi käytiin lisäksi RC ROP-juniorikilpailu. Kierrettiin kehää ja tuomari ojensi meille ruusukkeen. Kerrassaan hieno päivä, huonosta ilmasta riippumatta!

Ei kommentteja: