tiistai 25. elokuuta 2009

kuulumisia.

Käytiin vähän maaseutumatkalla viikonloppuna kun vihdoinkin oli aikaa ! Lauantaina suuntasimme Kestilään, iskän luokse jossa vietimmekin kaksi yötä. Maalaiselämä sopi Sirulle mainiosti, Muskan ja Sirun yhteiselämä ei niinkään.... Aikaan saatiin jopa yksin ihan kunnon tappelu, jossa Siru jäi yllätys alakynteen. Illat oleiltiinkin niin, että Siru seurasi tapahtumia boxista ja päivisin Muska olikin ulkona.

Sunnuntaina vietimme oikein vierailupäivän. Pakkasimme autoon Sirun ja suuntasimme Pyhännälle ja kummityttöäni katsomaan. Sirun koiravierailut eivät sielläkään ihan nappiin osuneet villakoira Leevi ei nimittäin osannut oikeastaan muutakuin haukkua meitä. :D Pyhännältä matkasimme Kärsämäelle, Joonan vanhempien luokse jossa Siru oli enemmän kuin innoissaan. Meidän poimiessa viinimarjoja, Siru vietti luksuselämää juoksennellessaan irti ympäriinsä. Tosin minä panikoin kokoajan turhaan että pian se koira menee hukkaan..

Maanantaina palasimme takaisin Kajaaniin ja nyt alkaa näyttää vähän siltä että Siru luultavasti aloittaa juoksun hieman etuajassa. ainakin nuuskiminen ja pissiminen lenkillä on lisääntynyt hurjasti........

Ei kommentteja: