maanantai 15. joulukuuta 2008

Helsingin messukeskus, Voittaja -08

Nyt se vihdoin oli, vuoden kohokohta ja suuri odotus. Messarin -viikonloppu.
Lähdimme matkaan perjantai iltana kymmenen aikoihin. Matkalle oli osallistunut hieman alle 20 henkilöä ja koiriakin oli mukana ihan kiitettävä määrä. Siruakaan ei haitannut noin yhdeksän tunnin matka pienessä boxissa. Nukkuminen tuotti kylläkin ongelmia minulle, niskaan sattui ja jalkaa tikkuili. Aina kun oli päässyt uneen niin joku lamppu tienreunalta yritti herättää.
Pääsimme kuitenkin turvallisesti perille, kahden bussikuskin turvin ja saavuimme Helsinkiin lauantai aamuna seitsemän jälkeen.

Messukeskus oli valtava, kahdessa kerroksessa oli yhteensä kuusi hallia joihin oli jaettu koirien kehät sekä kaupat. Ryhmäkilpailukehä oli vielä täysin erikseen.

Asetuimme tavaroidemme kanssa oikean kehän laidalle. Cotonit olivat kehässä toisena, tuomarina toimi ruotsalainen Bo Skalin. Cotoni-ihmisiä koirineen alkoi virrata paikalle yhdeksän jälkeen, sillä kehä alkoi 10:45.

Paikalla oli myös tuttuja koiria, sekä kasvattajamme Minna. Tapasipa Siru myös äitinsä Lupsin<3 Erinomaisen nauhan kanssa sitten poistuimme vähän harjailemaan ja Siru parka oli ihan rättiväsynyt edellisen päivän matkasta. Kymmenestä junnunartusta, kolme sai ERI:n ja loput seitsemän EH:n. Kilpailuluokassa sijoitumme Sirun kanssa toiseksi, JV-titteli meni siis ihan nokan edestä. Kilpailulokkamme ensimmäiseksi ja näin ollen juniori voittaja -08 -tittelin saaneeksi julistettiin Iinan esittämänä Rifelin Marvelous Liina.Kilpailimme vielä narttujen loputtua pn-kehässä, jossa emme sijoittuneet. Sekä päivän päätteeksi Cheriban- kasvattajaryhmässä, jossa selvisimme hienosti kolmesta kasvattajaluokasta kakkosiksi ! :)


ps. olen lisännyt paljon menneitä päivityksiä, tosin oikeillä päivämäärillä..

1 kommentti:

anniina kirjoitti...

Onnea paljon hienosta sijoituksesta! ;) se titteli oli lähellä ;)

T: Anniina

http://sindinsivut.suntuubi.com