maanantai 24. marraskuuta 2008

KV Jyväskylä

Uskomatonta, mutta totta. Pyörähdettiin Sirun kanssa sitten vähän kotikulmia kauempana näyttelyssä. Aikataulujen ilmestyttyä hieman jänsäkätti, paikalle oli ilmoitettu yhteensä 28 cotonia. Ja näyttelyt joissa ollaan pyörähdetty, ovat koiramääriltään jääneet alle 20.


Lähdimme matkaan perjantai-iltana, tarkoituksenamme ajaa Laukaaseen Joonan siskon luokse viikonlopuksi. Mukaan lähti myös Ninnu, sillä Joonastahan ei tunnetusti ole koiranäyttelyseuraksi..

Vähäisten yöunien jälkeen lähdimme Laukaasta Jyväskylää kohti, suuntanamme löytää Paviljongin messukeskus, jossa näyttely järjestettiin. Paikka löytyikin yllättävän helposti, Joonalla kun taisi ollakin pieni aavistus paikan sijainnista.

Olimme paikalla ihan ajoissa, tosi harmitti kun en oikeastaan tuntenut ketään cotonin omistajia, ja tunnetusti en ole kovin aktiivinen menemään menoihin mukaan. Niin olemme Sirun kanssa sitten hieman ulkona kaikesta, mutta ehkä opin sitten joskus tunkemaan muiden mukaan. :DD

Tuomarina näyttelyssä toimi saksalainen Peter Machetanz, sekä hänen lisäkseen kehässä ollut harjoitusarvostelija jonka nimeä en tiennyt. Sirun turkki oli mielettömän sähköinen, en kyllä tiedä mistä johtui, mutta hieman vettä käyttämällä sen sai hyvin kuosiinsa. Olin myös kuullut kyseisen tuomarin kiinnittävän huomiota hampaisiin ja purentaan, ja näin ollen vähän harmitellut Sirun ilmoittamista kun hampaat eivät ole kaikkein söpöimmässä suorassa.


Tuomari ei kovin mielellään junioriluokan nartuille ERI:ä jaellut, ja tämän päivän tuloksena jokainen kuudesta junnunartusta sai EH:n. Tuomari näytti kuitenkin tykkäävän Sirusta, ainakin arvostelu oli mielestäni todella hyvä. Tämän päivän kokonaistuloksena JUN-EH2


Arvostelu:
14 months old. Female expression. Dark eyes. Correct bite and pigmentation. Very good body, front and angulations. Very good coat. Correct color. Correct movement.

Vapaa suomennos:
14 kuukautta vanha. femiinininen (en saanut sanoiksi tuota :D) tummat silmät. Virheetön purenta ja pigmentti. Erittäin hyvä vartalo, etuosa ja kulmaukset?. Erittäin hyvä turkki. Virheetön väritys ja liikkeet.

1 kommentti:

Essi kirjoitti...

anteeksi, kirjoitan tässä parin päivän sisällä. :)