torstai 25. syyskuuta 2008

Toiseksi viimeinen agility

Pian on Sirun alkeiskurssi ohi ja ei kun vain odottelemaan ensi kevättä ja jatkokurssia. Jatkokurssin jälkeen päästään toivottavasti vähän kokeilemaan epävirallisten kisojen merkeissä, mutta sitä ennen polvitarkistukseen..

Tänään uutena esteenä opettelimme pöydän, sekä kurssilaisten pyynnöstä kertasimme keinua. Lisäksi ohjaajamme Pinja opetti valssia, pienen ratapätkän avulla.

Pöytä:
Sirusta pöytä oli mahtava juttu. Siellä se vaan napotti seistä ja hyvä että malttoi tulla poiskaan. Pöytä opittu loistavasti. Harmi vaan kun sitä käytetää niin harvoin..

Keinu:
Siru oppi tänään keinun ! Aivan mahtavaa. Tosin sillä on oma omituinen tyyli peruuttaa keinun puolessavälissä ja siinä sitten keikkuu mutta hyvin menee !

Valssista sen verran että "olen liian hidas". Ehkä olen vaan tottunut Viuhtiin kun se on sellainen löntystelijä että sen tahdissa pysyi helposti, mutta Siru on niin nopea että saan juosta pää kolmantena jalkana että oon ennen sitä makkaran kanssa putken toisessa päässä. Putken jälkeen tuli suoraan hyppy jonka jälkeen hyppy ja vielä hyppy. Siru irtoaa tosi hyvin ja oon siitä tosi ylpeä. Mutta, taidan itse lähteä jonnekin kunnonkohotuskurssille ja juoksemaan että ohjaajana pysyn matkassa.

Varsinainen viikari<3

Ei kommentteja: