keskiviikko 6. elokuuta 2008

KSTK:n mätsi

Tänään pääsimme pitkästä aikaa harjoittelemaan näyttelytouhuja. Oulun jälkeen ei olla paljoa ehditty harjoittelemaan ja tuloskin taisi olla sen mukainen. Match show järjestettiin jälleen Keskuskoulun hiekkakentällä, jossa liikkuminen ei vain luonnistu.. En kyllä tiedä miksi, mutta päätin että nyt alamme joka viikko harjoittelemaan välillä hiekkaa ja välillä nurmea.

Ilmoittauduimme hieman ennen kuutta. Venla osallistui lapsi ja koira-kilpailuun ja minä pentuihin. Essi on treenaillut useaan otteeseen Täplyn kanssa ja tänään oli Täplyn ensi-esiintyminen mätsissä. Viuhtikin oli "vanhana konkarina" mukana, narun toisessa päässä toimi Sara.

Ensin oli lapsi ja koira - kisa. Venlaltakin ovat tainneet taidot ruostua. Sirun karkaamisen, ja väärinpäin seisottamisen tuloksena, päivän tulos oli seitsemästä kilpailijasta kuudes.

Pennuissa pariksemme sattui jälleen se sama keeshoud Essi, joka on ollut Sirun parina ennenkin. Sirun pöytäkäyttäytyminen meni miten sattuu. Ja niinpä tuloksena sininen.
Kaikenl lisäksi Siru osoitti mieltään joka asiasta, itsepäinen aasi kun on. "Pakotinkin" Saran esittämään Sirun sinisten kehässä tuloksetta.

Kaiken tämän lisäksi Siru veti kamalan kohtauksen kentällä ja hyvä etten taas ollut muutamaa sormea lyhempi. :< (kyllä tässä talossa alkaa nytten koiran polkeminen, kun alkaa näyttää siltä että tuo karvakuono on pääsemässä päänpäälle..)

No, pienet koirat alkoivat ja ensimmäisenä kehään menivät Essi ja Täply numerolla 1 ja Sara ja Viuhti numerolla 2. Viuhti sai punaisen nauhan ja Täply sinisen. Kumpikaan koirista ei sijoittunut enää myöhemmissä kehissä.

- taidan harkita seuraavan mätsin välistä jättämistä..

Ei kommentteja: